Det er vigtigt med et godt lys når man arbejder.

Derfor har vi hos Dansk Kloak RenoveringsTeknik også specialiseret os i arbejdslygter fra KSE-Lights. KSE-Lights er en af de førende producenter af professionelle arbejdslygter til mange forskellige industrier.

Med et fokus på især tunnel-, jernbane-, mine- rednings- og kloakindustrien får du en arbejdslygte som er udviklet til mørke og ekstreme forhold. Det betyder også, at du ikke længere skal spekulere på lysforhold, når du planlægger dit arbejde.

Vores arbejdslygter er også et oplagt valg ved natarbejde. Arbejdslygterne findes med forskellige tilslutningsmuligheder. Hvis du har behov for at det skal være mobilt, så har vi modeller med batteri, derudover findes der også 12, 24 og 230V modeller.

Er du i tvivl om, hvilken model som passer til dit behov? Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Fordelen ved at benytte LED er, at man både opnår et godt og samtidig energieffektivt lys. Det genopladelige batteri sikrer at du kan medbringe din arbejdslygte til alle tænkelig opgaver.

Hos DKRT forhandler vi arbejdslygter i mange forskellige størrelser og modeller, vi har både pandelamper, håndlamper, udendørslamper samt mobile lamper til biler, arbejdsmaskiner, lastbiler og lignende.

Du finder vores stort udvalg af arbejdslygter fra KSE-Lights her.

Har du nogen spørgsmål vedrørende arbejdslygter, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 4343 4360 eller via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.