Vi forhandler et bredt udvalg af faldsikring fra mærkerne Delta og Hailo, som alle opfylder de gældende krav inden for området.

De faldsikringsløsninger, som vi forhandler kan let monteres på alle vores stigeløsninger. Man skal være opmærksom på, at der er lovkrav om brug af faldsikring, i situationer hvor der udføres arbejde i en højde, hvor det på anden måde ikke kan tilrettelægges forsvarligt. Faldsikring bør derfor også kun benyttes som en nødløsning og ved kortvarigt arbejde.

Ikke desto mindre, er det dog vigtigt at man benytter en type faldsikring, af en god kvalitet. Derfor har vi valgt at forhandle både Delta og Hailo faldsikring her hos Dansk Kloak RenoveringsTeknik. Med faldsikring fra de to mærker får du et populært og gennemtestet system. Der findes mange forskellige modeller, og hvis du er i tvivl om, hvilken som passer til lige præcis din stige, så er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi med at finde den rigtige.

Som med alt andet værktøj, så kræver stiger og faldsikring også service og vedligehold. Hos DKRT udfører vi service på faldsikring og stiger fra eget værksted. Det sikrer en længere levetid på produktet, og er samtidig din garanti for, at udstyret altid lever op til de gældende krav.

Her får du altså både vejledning og service før og efter dit køb af faldsikring. Skulle der på noget tidspunkt opstå et spørgsmål vedrørende din faldsikringsløsning, så er i altid meget velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål vedrørende faldsikring, enten i forbindelse med køb eller service, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar med hele løsninger eller supplerende svar.