Hos Dansk Kloak RenoveringsTeknik finder du et stort udvalg af kloak dæksler.

De kloak dæksler vi forhandler er produceret i enten rustfrit syrefast- eller galvaniseret stål i en tykkelse fra 5 mm.Vi har mange års erfaring inden for salg af udstyr og dele til kloakbranchen, og den erfaring bruger vi til at vejlede vores kunder, så de opnår de bedste resultater.Der findes rigtig mange forskellige kloak dæksler på markedet. Det betyder også, at det kan svært at danne sig et overblik over, hvilken type som er bedst til den enkelte opgave.

Et eksempel på en faktor at tage højde for, er hvor stort et vandpres dækslet kan modstå. Vi oplever oftere og oftere skybrud her i landet, og der vil det nogen steder være aktuelt, at tage højde for netop dette, når man vælger kloak dæksel.Det kan blandt andet være dæksler til spildevandsbrønde, underjordiske teknikrum, ”gøgler brønder”, ”el-brønde” eller vandboringer. Med andre ord, kan vi levere dæksler til stort set alle tænkelige formål.Fælles for de løsninger vi sælger er den høje kvalitet, samt den fleksibilitet i vores sortiment som gør, at vi altid finder en løsning til dit projekt.

Du kan se vores store udvalg af kloak dæksler her.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogen af vores produkter. Vi kan kontaktes på telefon: 4343 4360 eller på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.