Et godt arbejdslys er alfa og omega, når man skal udføre at godt stykke arbejde.
Hos Dansk Kloak RenoveringsTeknik har vores kunder ofte efterspurgt solide arbejdslamper med et stærkt lys, som gør det muligt at arbejde effektivt i kloak, brønde, kamre eller bare udendørs i den mørke tid.

Udover dette leverer vi også permanent belysning, eksempelvis rum- og lagerlys. Når man planlægger at få monteret nyt arbejdslys, opnås det bedste resultat ved, at få beregnet og målt hvor meget lys man faktisk har brug for. Denne beregning er vi gerne behjælpelige med at foretage. På den måde sikrer vi at du får det bedste resultat.

Derfor har vi valgt at forhandle LED arbejdslamper fra KSE-Lights, som er kendt for deres høje kvalitet hele vejen igennem. Udover den høje produktkvalit, er der også en driftsmæssigt besparelse ved at vælge en LED arbejdslampe fremfor en konventionel lampe. Faktisk kan man forvente en besparelse på ca. 80%, hvilket betyder at de fleste, kan opnå en tilbagebetalingstid fra 2. år. LED-pærerne har en brændetid på minimum 50.000 timer.
Du får med andre ord, en LED arbejdslampe af en høj byggekvalitet, som er billig i drift og som bidrager med at arbejdslys i særklasse.

Du finder vores udvalg af LED arbejdslamper her

Skal du bruge en arbejdslampe? Kontakt os meget gerne for yderligere information, så finder vi sammen en løsning som passer til jeres behov.